Prostreno.cz

Komentáře k článku

MUDr. Janečková 18.06.2018

pracuji jako diabetolog a diabetikům doporučuji si ohlídat velikost porce, cca 100 gr třešní , vhodné jako svačina bez dalších sacahridů, resp. v rámci jiného hlavního jídla s omezením ostatních sacharidů přítomných jako polysacharid v pečivu či přílohách, nikdy ne jako jídlo navíc k běžné skladbě jídelníčku.

MIlad 10.06.2017

My máme na zahradě velký strom, každý tok je ale za nás sklidí špačci. Letos nám nechali množství asi jako dvouhrst. neví někdo jak tomu zabránit?

konatovka 09.06.2017

Když je dostanu, tak si na nich pochutnám, v obchodě si je nekupuji.:-O

miluska 09.06.2017

odd. Pro zdravé srdce "Díky víše zmíněné..." se snad píše výše s tvrdým "Y" Ať žije čeština !?!?!

kamoska 09.06.2017

to není dobrá zpráva, když si počasí zařádilo a třešně nebudou, ale loni jsem jich snědla na pár let dopředu, tak zase příště- protože třešně miluju!!!

kamila76 09.06.2017

To je dobrá zpráva. My je máme na zahradě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat