Prostreno.cz

Jednoduché kroky k získání bezchybné pokožky

Oční sérum, lahodné avokádo, vajíčka a překvapivě i obyčejný spánek. Přesně tohle vám pomůže, když nemáte na návštěvu kosmetičky ani pomyšlení! Skočíte tedy rychle do pyžama a dáte si porci míchaných?

Všechny ženy chtějí vypadat dobře, a to bez výjimky. Jenže ruku na srdce – ne každá má čas a chuť poskytovat své pleti hodinovou péči dennodenně. Můžete se pod to podepsat? Když není prostor na pleťové masky, balzámy a krémy, pomozte své pokožce jinak! Co se dá v tomhle směru podniknout?

Zakousněte se do avokáda

Naštěstí se dá pleť vyživit i „zevnitř“, což je jistě dobrá zpráva pro všechny, kteří aplikaci běžné kosmetiky občas trochu „flákají“. Výbornou volbou je v tomto případě exotické avokádo, které kromě mnoha prospěšných látek obsahuje také biotin. Jedná se o méně známý vitamin B7, jež prospívá zejména suché pokožce, křehkým vlasům i nehtům. Ke konzumaci téhle dobroty vás možná přesvědčí i to, že pomáhá v boji proti vráskám.

Vyspěte se. A pořádně

Ležením v peřinách ke kráse? Přesně tak, i když přiznáváme, že tahle rada může vypadat všelijak. Dostatek kvalitního spánku vám zajistí pružnější pokožku s méně vráskami a sjednoceným tónem. Během nočního odpočinku se totiž uvolňuje hormon melatonin, který přispívá k regeneračním procesům a posiluje kolagenová vlákna, čímž zpomaluje vznik projevů stárnutí. Nahoďte tedy pyžamo a omládněte! A až se probudíte…

Udělejte si ke snídani vajíčka

Přesně tahle zdravá snídaně není vůbec špatný nápad, když jde o vizáž. Proč se jimi tedy rozmazovat jen o víkendu a o svátcích? Dopřejte si je častěji! Bílkoviny obsažené ve vejcích mají schopnost opravovat kožní buňky, které byly poškozeny volnými radikály. Díky tomu vypadá pleť svěže a nebudí dojem, že je po náročném večírku.

Oční sérum. Minimální úsilí s maximálním účinkem

Tmavé kruhy pod očima, hluboké rýhy nebo otoky? Ty na přitažlivosti, a vlastně ani klidu, vážně nepřidají. Můžete proti nim ale účinně zabojovat pomocí séra, které vyživí oblast pod očima a zároveň napraví „porouchané“ kožní buňky. Pokud si nejste jistá, jaký produkt v obchodě zvolit, doporučujeme ten s kofeinem, neboť napomáhá k lepší cirkulaci krve a stimuluje pokožku. Vyplatí se obětovat těch pár minut na večerní aplikaci, nemyslíte?





Celkem 0 komentářů

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat