Prostreno.cz

Komentáře k článku

liv 02.10.2017

Je mi 51 a culík nosím aspoň 45 let a mám vlasů tolik, že mi závidí i kadeřnice! Občas trochu fénuji, jinak nechám uschnout, i když to trvá hodně dlouho. Tak je to asi ta genetika a málo chemie..

Helena Rybenská 01.10.2017

Přála bych si vědět, jestli všechny ty různé metody a různé prostředky na mytí vlasů, si mohou dovolit i lidé, kteří nemají štítnou žlázu. Já osobně štítnou žlázu vůbec nemám, sama se mi vytratila. Vlasy mi padají silně a mám strach, že za nějakou dobu budu zcela holohlavá. Stále užívám hormon štítné žlázy, ale nikdo mi neodpověděl na můj dotaz. Někde jsem sice četla, že existuje u nás i "lékař vlasů", ale zřejmě se jednalo o nějaký vtip..

Lenka 01.10.2017

Já si vlasy fénuji denně a padají minimálně, jsou zdravé a nelámou se, nemám ani roztřepené konečky, kdyby sem šla dát fotka jako důkaz, tak ji sem dám. Takže fénování ty vlasy asi zas tak neničí. Přitom jsem ty vlasy dříve takové neměla, lámaly se, měla jsem roztřepené konečky, padaly. Od doby, co používám přírodní šampony a bez silikonů, tak mám vlasy krásné, že mi je lidi okolo chválí. Přitom si je opravdu fénuji denně. Taky jsem si myslela, že mi je ničí právě fénování, protože si je nebarvím, nevěděla jsem, kde je chyba, když se o ně opravdu starám. Takže jsem používala masky, kondicionéry, nejen z drogerie, ale i speciální výrobky z kadeřnictví, nic nepomáhalo. Teď používám jen přírodní šampony a kondicionér dávám jen občas a vlasy mám výstavní. Takže mi je neničil fén, ale chemické přípravky na vlasy.

Ave 01.10.2017

Je to v genech. Vlasy jsem nikdy nefénovala, culíky nenosila, pěšinkou mám pokaždé jinde (mám vlnité vlasy, pokaždé uschnou jinak). Masky a balzámy nedávám ke kořínkům, ale jen do délek. Šampon bez parabenu,... Nekouřím, nepiju, nestresuji se. Snažím se žít zdravě. Tak proč sakra padají?

konatovka 01.10.2017

Zatím mám hodně vlasů, ale určitě je to velmi nepříjemné, když hodně vypadávají. Znám to z příbuzenstva a je mi to líto.:-O

Petra 01.10.2017

Fénuji se po každém umytí, ale studeným vzduchem.

ediszka 30.09.2017

Všechno co prezentujete je individuální a hlavně máme to v genech......

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat