Prostreno.cz

Komentáře k článku

Wiro 03.04.2024

Tento článek je plný nebezpečných informací, určitě ne mléko a sóju.

Meridiana 19.01.2023

Na to,že je článek poměrně nový, bych řekla,že autorka moc neprostudovala různé studie dostupné na internetu,natožpak jiné zdroje.Souhlasim s vámi,že mléko ne a maso je,navíc mnoho studiī ukazuje,že sóju NE neboť sice obsahuje fytoestrogeny, ale ty kontraproduktivní.Jak říkáte,většina studii-uz min. 10 let potvrzuje účinky Indol-3-karbinolu a DIM...a omezit živočišné bílkoviny krome ryb.Z dalších potravinových doplňků na udržení hormonálního systému v rovnováze je Moringa, která není finančně nákladná a zabraňuje jak nadbytku tak nedostatku pohlavních hormonů.Naopak vynechat slavný kořen Maca, který tvorbu pouze zvyšuje podle současných poznatků.Treba být opatrní u téměř laických článků, všichni víme,že zelenina je zdravá, ale brokolice není sója,že...

Domi 07.01.2023

Mlieko rozhodne nie, spoločne s kuracím mäso spôsobujú rast myómov. Vďaka umelým hormónom a antibiotikám ktoré obsahujú spôsobujú v tele estrogénovú dominanciu. Zvýšený estrogén prispieva k rozvoju myómov, endometriózy a prekanceróznych i kanceróznych stavov prsníka. Sója a výrobky z nej stoja tiež za zváženie nakoľko sa jednotlivé štúdie značne rozchádzajú v názoroch na vplyv fytoestrogenóv na estrogénovú dominanciu. Odporúčam skôr Indol 3-karbinol a DIM (diindolylmetan) z brokolice, kapustovín a brukvovitej zeleniny.

Siraellen 21.12.2022

to jsem nevěděla

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat