Prostreno.cz

Komentáře k článku

HALA 05.11.2020

Předložte prosím důkaz o tom, že zázvor působí mutaci plodu. Zázvor zahřívá tělo a je dobrý i pro lidí s podváhou, třeba se lžičkou medu. Prosím ověřte své zdroje

Dědek 03.11.2020

Celou zimu si nosím každý den do práce velkou termosku zázvoru a kůry z cejlonské skořice, ráno v práci zaliju a pak v kamionu popijim cely den. Prohřeje a dělá mi dobře na cukr a tlak 👍😉

Zuzana 02.11.2020

Zázvor je všelék, vyrabim v létě limonády, v zimě dávám do čaje.. Ale nic se nemá přehánět, jednou mi z něj skoro ochrnul jazyk a hrtan..

Josef 01.07.2020

Výborný

jardas 14.02.2020

Zázvor používám do dýňové polévky, čínských jídel a když jsem nachlazený tak kandovaný a čaj.

Jiří Kučera 13.02.2020

Podobné "zaručené" informace se periodicky opakují, nebezpečná hořčice, rajčata, pálivá paprika a pod. Je jasné, že když něco konzumuji přehnaně, tak si můžu přivodit zdravotní potíže. Tahle informace je asi jen,aby bylo o čem psát.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat