Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle původu - české

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Lehčí verze bramborového salátu. Místo majonézy - řecký jogurt.

Koláč s jablky

1 hlas
1h a 25min 1188kJ 99 Kč

Dobrý, vláčný, perfektní ke kávě, nebo čaji a velmi jednoduchý na přípravu.

Rebarborový sirup

40min 346kJ 70 Kč

Připravte si jednoduchý sirup z rebarbory. Rebarbora je kyselá a když ji „spojíte„ s cukrem, tak získáte velice pikantní sladkokyselou chuť. Šťáva z ní je osvěžující a v kombinaci s čerstvým ovocem je výborná.

Tofu s citronovým pepřem

3 hlasy
50min 713kJ 85 Kč

Super jednoduché plátky tofu s citronovým pepřem mohou být podávány s rýží, zeleninou a s vaším oblíbeným dipem.

Brambory zapečené s cibulí

1h a 5min 505kJ 60 Kč

Velmi jednoduchá bramborová příloha, kterou také můžete podávat se zeleninovým salátem jako hlavní chod.

Krémová česneková polévka

2 hlasy
50min 364kJ 90 Kč

Polévka je rychlá, jednoduchá na přípravu a chutná skvěle například s čerstvým chlebem.

Grilovaný pstruh s pečenou dýní

3 hlasy
1h a 30min 805kJ 290 Kč

Netradiční, ale velmi chutné spojení grilované ryby a máslové dýně, která má lehce oříškovou chuť.

Kuřecí prsa v parmezánové strouhance

1h a 25min 935kJ 150 Kč

Parmazán se tradičně používá na těstoviny. Ten pravý a jedinečný je italský sýr Parmigiano Reggiano s chráněnou známkou původu. Sýr z kravského mléka, který zraje 1 - 3 roky a má velmi výraznou chuť.

Pórkový nákyp

1h a 25min 675kJ 130 Kč

Zeleninový nákyp si můžete dát k večeři, ale vzít si ho můžete klidně i druhý den na oběd do práce. Skvěle chutná teplý i studený.

Vepřové kotlety s jablky a cibulí

2 hlasy
1h a 20min 662kJ 160 Kč

Vepřová kotleta s jablky a cibulí je kombinace skvělých chutí, jablka navíc dodají masu šťavnatost.

Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč