Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Chodu - polévka

Polévka s divokou rýži

1h a 5min 369kJ 110 Kč

Hutné, takzvané přesnídávkové polévky nejsou výsadou jen české kuchyně – tahle je inspirovaná kuchyní japonskou.

Fenyklová polévka s dýni a mrkví

1 hlas
60min 114kJ 80 Kč

Fenykl mnoho lidí nemusí pro jeho výraznou vůni připomínající anýz, ale tepelnou úpravou zesládne a zjemní.

Polévka s řapíkatým celerem

2 hlasy
55min 242kJ 80 Kč

Krém z řapíkatého celeru je podstatně svěžejší než z celeru bulvového.

Drožďová polévka s karotkou

55min 314kJ 70 Kč

Jednoduchá, rychlá a zdravá polévka se zeleninou a ovesnými vločkami.

Polévka z bílých fazolí s tymiánem a mrkví

1 hlas
1h a 5min 227kJ 120 Kč

Snadná a chutná polévka z fazolí a mrkve.

Polévka z červené čočky a mrkve

55min 300kJ 80 Kč

Čočková krémová polévka má řadu podob. Vyzkoušejte čočkovou polévku s mrkví.

Pórková polévka s křupavou slaninou

4 hlasy
1h a 5min 437kJ 140 Kč

Krémová polévka z pórku, brambor a cizrny.

Polévka s cizrnou a zeleninou

1 hlas
45min 366kJ 80 Kč

Polévka se zeleninou, bezmasá, hustá a lahodná. Navíc je hotová za chvilku. Podávejte ji třeba s indickým chlebem.

Fazolová polévka s kořením garam masala

2 hlasy
2h a 20min 358kJ 99 Kč

Indická polévka ze dvou druhů fazolí je lehce pikantní, chuť zjemní kokosové mléko. Do polévky se hodí fazole červené, černé, strakaté, nebo bílé máslové, záleží na vašem výběru.

Japonská polévka s ředkvičkami

1 hlas
35min 218kJ 99 Kč

Ředkvičky a chilli dodají polévce pikantní chuť.

Kuřecí čtvrtky s cizrnou

Kuřecí čtvrtky s cizrnou

1h a 20min 749kJ 120 Kč
Polévka s divokou rýži

Polévka s divokou rýži

1h a 5min 369kJ 110 Kč