Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle původu - francouzské

Zapečený toustový chléb

1 hlas
60min 734kJ 170 Kč

Takto připravený toustový chléb můžete podávat jako pozdní snídani, nebo oběd, nejlépe se zeleninovým salátem.

Krevety na másle

30min 393kJ 180 Kč

Elegantní jídlo - ideální pro zvláštní příležitost. Například na Valentýna.

Polévkový krém ze sladkých brambor

1 hlas
1h a 5min 218kJ 99 Kč

Sladké brambory, kokosové mléko a zázvor jsou skvělou kombinací pro tuto krémovou polévku.

Červená řepa s pistáciemi

1h a 40min 784kJ 90 Kč

Pečená červená řepa s oříšky a medem.

Vařené brambory s cibulovou omáčkou

1 hlas
35min 374kJ 60 Kč

Cibulová omáčka je skvělá nejen k masu, je výborná i s vařenými bramborami.

Omáčka k rybám

7 hlasů
30min 1375kJ 80 Kč

Francouzská máslová omáčka, která je vhodná k rybám.

Gratinovaný fenykl

2 hlasy
60min 409kJ 140 Kč

Zapečený fenykl s parmazánem a smetanou.

Polévka z topinambur a artyčoku

5 hlasů
1h a 5min 403kJ 90 Kč

Krémová polévka s portským vínem.

Rybí polévka s čerstvým fenyklem

4 hlasy
1h a 5min 269kJ 190 Kč

Polévka z rybího filé s krevetami a fenyklem.

Fenyklový salát s cuketou

6 hlasů
20min 400kJ 90 Kč

Křupavý fenykl se do salátů skvěle hodí. Bulvy mají typickou anýzovou chuť a jsou velmi křupavé a křehké.

Hruškový nákyp

Hruškový nákyp

790kJ 80 Kč