Prostreno.cz

Komentáře k článku

Zdravej rozum 09.03.2020

Rakovina, to je už pasé! Teď je právě v kurzu reklama na koronavirus! Už se těším, co "hrozného" s i na nás vymyslí zas potom...

Jan 09.03.2020

Tento článek je z větší části nesmysl.

Helena 09.03.2020

Dobrý den,můj dědeček nepil,nekouřil,stravoval se střídmě a zemřel na rakovinu slinivky.Kde to tedy vzal?

franta 08.03.2020

Prosím vás nestrašte furt lidi. Mám v příbuzenstvu lidi, kteří jí to všechno špatné, kouří jak fabrika a ve zdraví překročili 80sátku. Záleží na každém jedinci a každý člověk si musí stanovit svojí hranici, a ne vymýšlet tyhle pitomosti. A citát nakonec: Život je příliš krátký, na to , aby jsme jedli zdravě. Lasica

Petr 07.03.2020

Kecy. Třeba Steve Jobs si přesně tenhle karcinom udělal vegetariánstvím a touhou býti králíkem, často vám to také udělá doktor (například, když vám nasadí statiny a vnutí nevhodnou dietu na léčbu vysokého cholesterolu, jak už to tak dělají - tak zemřela i moje máma) Nejhorší, co se ale člověku může stát není ani rakovina,ani smrt, ale pobyt v nemocnici, nic horšího nevymyslíš..možná ještě koncentrák je víc, ale jinak nic.. Člověk se snaží ovládat věci, o nichž vůbec ani netuší, jak fungují a je navíc ochoten to svěřit někomu dalšímu, navíc někomu kdo o tom netuší už vůbec lautr nic, i když má mašinky na měření a pozorování a jedy po ruce a vštípeno z fakulty, jak se to nemá dělat (což prosazuje) a pacient ho ani nezajímá. Hlavní věcí, jak si udržet zdraví je výhýbat se návodům jiných a nechodit k felčarovi, nebo mu nedejbože dokonce věřit a řídit se jeho radami - to je top návod na raka - řídit se doktorem. To je jako ta hysterie s koronavirem... víc lidí zabijou felčaři každej den, než tenhle vir za měsíc.. víc lidí se možná i udusí polívkou každej den, víc lidí zkosí rak a infarty a mrtvice kvůli tomu, že člověk uvěřil, že je normální jíst zrní a víc lidí zemře násilnou smrtí...a reakce některých je bohužel taková, že by kvůli tomu nejraději vyhlásili stanné právo nařizovali druhým, chtěli je léčit z nemocí, co sami mají a delegovali svou vůli státu (největšímu zloději), ale dotovaný dovoz sifilitiků,tuberáků a aidsáků z ciziny je v pohodě.. svět se zbláznil, dneska jsou i psy a prasata chytřejší než většina lidí. Zakažte polívku, lze se v ní utopit a zakažte ostré předměty a sklo a trny a zuby a postihujte každého kdo se proviní milionovou pokutou.. a fízla do každé domácnosti a kameru na každej hajzl a kontrolu prdele povinně od příslušníka jiné rasy a stejného pohlaví...trochu jsem odbočil, ale u těchto článků, kde vůle být autorem je větší, než vůle vědět o čem píšu mě nutí zamýšlet se, proč má pisatel potřebu být autorem takového článku..nevěřím, že by se za ty plky platilo :) Aspoň tu ale funguje diskuze bez nutnosti paktu s ďáblem, a to je fajn..

Marek Ruprecht 07.03.2020

O odbornosti pisatele článku již vypovídá termín "trávicí trubice", jejíž součástí by podle autora měla slinivka břišní být. Co takhle použít termín "trávicí trakt" pane odborníku. :-)

Bozenka 07.03.2020

Naprosto souhlasim s panem Horstem. Ten clanek jsou jen pismenka, ktera nahodou davaji jakysi smysl. Motivace psani takovych nesmyslu mi fakt neni jasna.

Ejemova 07.03.2020

Syn velký sportovec.ji velmi dobře zdravě.nepije.malo kouří.rocnik1971bojuje s rakovinou slinivky.

Míša 07.03.2020

Na tuto zákeřnou rakovinu mi zemřela maminka, která nikdy nekouřila, nepila alkohol. Je to opravdu strašná nemoc, po stanovení diagnozy žila už jen 4 měsíce.Není o co stát...

judita 07.03.2020

Je pravda, že dnes každý může vkládat "odborné" články, v nichž často podává zcestné informace. Co týče rakoviny...nejen u slinivky...neexistují žádná pevně stanovená pravidla k tomu, jak vzniká a jak se jí vyhnout. Rakovinné buňky obsahuje každý organismus...záleží jen na okolnostech, které mohou bujení spustit. Starší organismus má větší šanci...ale co ty malé děti?

MUDr.Horst 07.03.2020

Hlavně je vidět co se tohoto článku týče,že ho psal skutečný odborník,který ani neuvede typ tumoru,neb jich je v tomto případě více než jeden. Opravdu nechápu co může vést autora k tomu napsat tento absolutně zbytečný článek ,ale úplně o ničem bez špetky vypovídající hodnoty o tomto onemocnění. Buďte zdrávi PS:Běžně se nevyjadřuji k to co napíše každá lůza,ale toto je skutečně............

Věra 07.03.2020

Moje kamarádka byla celý život velice štíhlá, sportovala, nikdy nekouřila, nepila alkohol, jedla zdravě (převážně ovoce, zelenina, luštěniny) a nedávno zemřela na toto onemocnění v 62 letech.

Aleš Kapusta 06.03.2020

Už ne>:(

VlastiX 06.03.2020

Rakovinu slinivky dostal můj známý, který z náboženských důvodů: NIKDY nepil alkohol NIKDY nekouřil ani nedrogoval JEDL jen BIO zdravé potraviny, ryby, drůbež, rýži.... VEDL příkladný život. ZEMŘEL v 55 letech.

fanfulin VlastiX 06.03.2020

Dobrý den, je mi líto vašeho kamaráda, ale v článku to přesně takhle píší: obézních s rakovinou je jen 8 %. 92 % nemocných je hubených!

Radek 06.03.2020

Pesticidy jsou právě v těch zeleninách a ovocích, které tak vřele doporučujete :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat