Prostreno.cz

Trápí vás vrásčitý hrudník? Vsaďte na domácí prostředky z kuchyně

S blížícím se létem tak trochu zoufáte nad tím, že nošení hlubších výstřihů a triček s ramínky už není nic pro vás? Ale jděte! Na „hrudníkové“ vrásky vyzrajete s pomocí kokosového oleje a obyčejné okurky!

Asi se shodneme na tom, že vrásky nepotěší vůbec nikoho – bez ohledu na pohlaví. I když se ty vůbec první zpravidla objevují na tváři, postupem času si mnozí všímají, že času a stárnutí podléhá i pokožka v oblasti dekoltu. Je to přesně váš případ? Pak jsou následující řádky určené přesně pro vás!

Řešení problému, které je třeba si promyslet

Možná právě teď zvažujete návštěvu plastického chirurga s tím, že šikovný odborník dá situaci ve vašem výstřihu zase do pořádku. Ano, je to možné řešení. Jenže ruku na srdce – za jakou cenu? Vzít v potaz se musí i nutná doba rekonvalescence, která se může protáhnout na několik týdnů. Nechcete nejprve vyzkoušet osvědčené triky? Třeba vás svou účinností mile překvapí. Co tedy pro zlepšení vzhledu svého hrudníku můžete udělat?

Povolejte do akce kokosový olej

Ženy po celém světě se na olej získávaný z jader kokosových ořechů spoléhají – a zdaleka nejen v kuchyni. Pokud si s ním budete pravidelně a krouživými pohyby masírovat krk i oblast o něco níž, změn k lepšímu se bezpochyby dočkáte. O kokosovém oleji je známo, že zpomaluje tvorbu nových vrásek a napravuje vzhled těch stávajících, zatímco všemi silami podporuje regeneraci kožních buněk. Použijte ho tedy na „pomazání“ dvakrát denně!

Nezapomeňte na dostatečný příjem vitaminu C

„Céčko“ je obvykle spojováno s léčbou nachlazení a horkým čajem. Věděli jste ale, že má také své kosmetické výhody? Tento vitamin je totiž potřebný k „výrobě“ kolagenu, jež zachovává pokožku pružnou a pevnou. Rovněž má co mluvit do celkové kvality a vitality pleti, tudíž ho ze své stravy rozhodně nevykazujte. Vitamin C načerpáte z citrusových plodů a listové zeleniny. Zaměřit se můžete i na rakytník, petrželovou nať, červenou papriku, křen a řeřichu.

Vložte svou důvěru do okurky

Okurka je zdravá a obsahuje celou řadu prospěšných látek – včetně zmíněného vitaminu C. Pokud to tedy chcete mít pojištěné ve všech směrech, není vůbec od věci dát šanci i jejímu vnějšímu použití. Hoďte kousek do mixéru a chvilku tam zeleninu „povozte“, aby vznikla konzistence pasty. Tu si následně aplikujte na oblast dekoltu a nechte ji půl hodiny působit. Nutno dodat, že účinnost této kúry se odvíjí hlavně od pravidelnosti, proto si na ni udělejte čas, ideálně pak každý den před spaním.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat