Prostreno.cz

Komentáře k článku

čaroděj 03.04.2021

Je to nejlepší po ránu,šťáva z jednoho citronu a vlažná-odstátá voda ze včerejška ,.Vodu ohřát na cca 40 stupňů celsia a vypít cca půl hod.před snídaní.Nastartuje to tělo.I když je citron kyselý v organismu se chová jako zásada a odkyseluje tělo,což je důležité pro acido-bazickou rovnováhu,při které máte velkou pravděpodobnost,že neonemocníte.Kyselost organismu se dá zjistit zkušebními papírky-z moči.Papírky koupit v lékárné.Na barevné stupnici se musíte dostat do slabě zeleného spektra.Když papírek zčervená,jste překyseleni-špatné.Acido bazická rovnováha-lze jí řešit,také zažívací sodou.

Klučiarová Jitka 25.02.2021

Citronovou vodu mám ráda,ale na zahradě máme rakytník a ten dáváme do vody častěji.

Eva 24.01.2021

Citronová štáva mi nedělá dobře na žaludek.

Jarmila 18.01.2021

Citronová šťáva denně. A soda. Určitě ji ocenime i v dnešní Koronavitové době, neboť: Umřít je škoda, VODA a SODA zdraví ti dodá. Bez ohledu na to zda jsi pro nebo proti vakcinaci, INHALUJ SODU, to ti nedá práci. Zkus co ti starý recept praví, můžeš si levné zachovat své zdraví. S horkou vodou do konvice JEDLÉ SODY velká lžíce. INHALUJ a nikdy více nepustiš Kovid přes sliznice. Hodně zdraví všem přeje Jarmila .

Dagmar Tomanová 17.01.2021

Málo kdy si vzpomenu

Pepa 17.01.2021

Citrusové plody ničí střevní flóru, proto opatrně s nimi

Jiří H. 17.01.2021

Ano ráno a večer před spaním, vždy po jednom citrónu..

Roman 17.01.2021

Jsem ujety na citrusy a to grepy,citrony,pomela a je pravda ze nejsem vubec nemocny.Vystavim citrony do formy na led a dam mrazit a mam stavu stale po ruce.Citronu a jahod se nemohu nikdy nabazit a snad to ani nejde,jsou to lahudky .

Krupickova 16.01.2021

Ano každý den

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat