Prostreno.cz

Způsoby, jakými kokosový olej zlepší vaši vizáž

Dávají se vaše dásně na ústup? Pak to chce kokosovou první pomoc. A nejlépe okamžitě! Olej z exotických ořechů ale oceníte i v boji s celulitidou nebo nevzhlednými křečovými žilami. To jste věděli?

Je to už pár let, co první místo v pomyslné soutěži o nejpopulárnější rostlinný olej náleží tomu kokosovému. Jeho příznivci si pochvalují, že jde využít při vaření, smažení i pečení, zatímco funguje jako hydratační krém nebo voňavý odstraňovač make-upu. Co vy, také nedáte na mazlavý produkt s nádechem exotiky dopustit? Pak by se vám mohlo hodit pár zkrášlujících fíglů, kde hraje hlavní roli! V jakých kosmetických „disciplínách“ nemá kokosový olej konkurenci?

Nepřítel celulitidy, který si nebere servítky

Když se řekne celulitida, každý si automaticky představí pomerančovou kůži na stehnech, která je všechno, jen ne přitažlivá. V lékařských příručkách se ale píše něco docela jiného. Konkrétně to, že pomerančová kůže je akutní hnisavý zánět zasahující kůži i podkoží. Jak se s tímhle nešvarem vypořádat? Řešením je produkt, jemuž jsou zasvěceny tyto řádky. Obsahuje totiž kyselinu laurovou, která bojuje proti bakteriím, zatímco působí silně protizánětlivě. A to je ten nejlepší protiútok! Aplikujte si tohle „mazadlo“ na problémové oblasti dvakrát denně, pozitivních změn se dočkáte co nevidět.

Křečové žíly? Zbavte se jich v pohodlí domova

Asi není nikdo, koho by viditelné křečové žíly neboli varixy dvakrát potěšily. Jste z nich frustrovaní i vy? Strůjcem téhle nevzhledné „okrasy“ může být porucha pevnosti žilních stěn, stejně jako hormonální změny či vysoký krevní tlak. Ovšem i to, že máte zaměstnání, při kterém denně „prostojíte“ celé hodiny, situaci dramaticky zhoršuje. Co na „křečáky“ platí? Možná se budete divit, ale pravidelná masáž kokosovým olejem. A to jako vážně!

Řasy jako z reklamy. Pořiďte si je na počkání

Dlouhé a husté řasy jsou již od pradávna symbolem ženskosti. Jenže jak je získat, aniž by člověk musel trávit hodiny v kosmetickém salonu, kde se za nemalý peníz specializují na jejich prodlužování? To je otázka, na kterou existuje jednoduchá odpověď. Tajemstvím je poklad z kokosových jader! Poskytne řasám kompletní výživu, přičaruje jim objem a zabrání vypadávání, proto na něj můžete bez obav vsadit. Jeho služby nezapomeňte využít po každém odličování, přičemž ho vetřete do celé oční oblasti. Navíc se zbavíte i tmavých kruhů pod očima, což vůbec není od věci.

Úsměv hollywoodské hvězdy. I ten můžete mít

Není žádným tajemstvím, že mazlavý přítel z tropů přispívá k bělení zubů. Jenže to není všechno, co pro vás v dentální oblasti může udělat. Vzhledem k tomu, že vykazuje antimikrobiální vlastnosti, dokáže zastavit většinu infekcí. Je vědecky prokázáno, že právě bakteriální a perorální infekce jsou častými strůjci ustupujících dásní, proto tento přírodní medikament představuje vhodnou léčbu. Vložte si tedy jeho menší množství do úst a pár minut ho tam „převalujte“ tak, jako by šlo o ústní vodu. On na sebe naváže všechny škodliviny, kterých se po jeho vyplivnutí efektivně zbavíte.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat