Prostreno.cz

Komentáře k článku

Milan Píša 07.10.2022

Dovážím magnézium z Mrtvého moře pod značkou Fi SPA a olej není nijak složitě vyrábět. Stačí nasypat do misky a nechat absorbovat vzdušnou vlhkost. Tento typ magnézia je jedinečný a nelze srovnávat s běžným chloridem hořečnatým.

Mirek 12.02.2022

Hořečnatan vápenatý, na ten jste přišla jak???

Lékárník Franta 12.02.2022

Absolutní nesmysl. Mícháte chlorid hořečnatý a vodu a vyrábíte "olej" ? Ano chlorid hořečnatý - běžně dostupný v lékárnách. Paní jste úplně mimo doporučuji se věnovat jiným tématům, případně si nastudujte danou problematiku a nekopírujte pouze cizí texty, kterým nerozumíte (v angličtině). Zkoušela jste se v lékárnách na chlorid hořečnatý ptát či si jej pletele s chloridem sodným ? Případně rovnou plácáte jen nesmysly.... ? Přeji hezký den. Váš lékárník Franta

Míra-C+F Lékárník Franta 29.03.2022

Pane z lékárny, nemáte pravdu, když tu paní neoprávněně podceňujete, tak Vám musím rozšířit přehled: Řeč byla o sloučenině s "názvem" Hořčíkový olej. Není to, přes jeho název, jak ironicky mudrujete, sloučenina s nějakým olejem, nýbrž skutečně sloučenina chloridu hořečnatého s destil. H2O v různých poměrech, podle potřebné koncentrace Mg oleje, víme? Základní poměr je 1:1, takže svá ironická doporučení platí spíš pro Vás. A že se chlorid hořečnatý nedá běžně koupi v lékárnách, je sice pravda, dá se ale běžně koupit v obchodech s chemikáliemi /i lékár. kvality/, kde ho může koupi i vaše lékárna. Ta dáma neplácá nesmysly a ani z angličtiny nemusela nic kopírovat. Tak prosím, pane vzdělaný lékárníku se znalostí jazyka, Vy zřejmě umíte odpovídat jenom neomaleně, urážlivě a povýšeně. Naučte se slušnosti pokoře a korektnosti a pak odpovídejte. Bude Vám to lépe slušet i ve vaší lékárně. Příjemný den, Míra.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat