Prostreno.cz

Komentáře k článku

Renata 07.09.2023

Výborná, lahodná chuť 😊

Mádhava 10.09.2020

My s Dominikou jsme na tom ghíčku už úplně závislý :)

Marie 03.01.2020

U nás v rodině se Ghí používalo pravidelně/za bývalého režimu i máslo bylo nedostatkové a tak se přepouštělo,aby déle vydrželo/.Používalo se na chleba s pažitkou,dávalo se do koláčů,dělala se jíška,přírodní telecí,smažily se řízky atd.Když je máslo v akci,tak si nadělám do zásoby a je vystaráno.Ráda ho používám.

K. 31.12.2019

To je všechno pěkné, ale jak se v tom máte vyznat :-) , když máte dosti vážné problémy se srdíčkem, kornatěním tepen a vysokým cholesterolem a zeptáte se lékaře, tak vám jednoznačně řekne, žádné máslo ani přepuštěné Ghí, tak co si z toho má člověk vybrat?

Matylda 30.12.2019

Dělala jsem nedávno ghí, ale zatím použila jen na smažení. Chci zkusit i jako mast na proleženiny, ale nevím jestli to bude vhodné.

Pája 30.12.2019

Skvělá záležitost, už poněkolikáté jsem dostala od dcerya nemůžu vynachválit. Nejen , že je zdravé, je i voňavé a chutné (y)

Ina 30.12.2019

Také si ghí vyrábím sama. V obchodech je zbytečně předražené. Je to výborná věc.

JD 30.12.2019

vyrábět a používat ghí mě naučila matka, vždy jsme ho měli doma a znám ho asi od narození (skoro 80 let) je nenahraditelné.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat