Prostreno.cz

Komentáře k článku

kamila76 15.05.2020

Když se to nejí ve velkém a často, tak to nevadí.

Renata 14.05.2020

No,pro mě je to zajímavé,kupuju,takové saláty a už nebudu,raději opravdu koupím nebalené a sama připravím. Jen nevím,jestli je k dostání nebalený polníček,ten mám moc ráda.

Neuvedu 14.05.2020

Co to tu píšete za nesmysly? Autor článku podle mě nemá základní znalosti o živinách, o stravě obecně, a podkládá čtenářům naprosto nepravdivé a neověřené informace. Každá taková rada by měla být okamžite podložena zdrojem, ze kterého autor čerpal. Bílá vs. hnědá rýže? Promiňte, ale tento portál čte určitě spousta lidí a když jim pověsíte na nos takový nesmysl, tak budou určitě zdravější a jejich strava kvalitnější. Hnus.

Tramtara daaa Neuvedu 14.05.2020

Clovek by mel pouzivat mozek,pak je jednoducha odpoved.

Renata Tramtara daaa 14.05.2020

to už jsem,ale četla,že hnědá rýže,je mnohem kvalitnější, bez ohledu na tento článek.

Coffeboy 14.05.2020

Pomalu pečený bůček pod článkem o zdravých potravinách. Wow!

Luciana 13.05.2020

Neujizdim na ničem výše zmíněném.

Karel 13.05.2020

Ano, musíte kupovat vše BIO, je to o polovinu dražší... a čas od času se dozvíte, že je to plné chemikálií jako normální potravina. Biomed od biovčel z biolesa...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat