Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jana 17.02.2022

Zastudena lisovaný ricinový olej spolu s zastudena lisovaným arganovým a lněným používám jednou týdně na vlasy - zábal přes noc a super, vlasy jsou pevnější a netřepí se. Ricinový s arganovým používám i na olejové čištění pleti .Oleje používám moc ráda i na celé tělo ( dělám si kávový peeling- olej, káva , med ) k čištění zubů si míchám zase bio kokosový olej s kurkumou a propolisem . A i k jídlu neopomínám 3x denně lžíci bio zastudena lisovaného lněného oleje pro zdraví . Takže olejům 3x zdar :-D pro mě to jsou opravdu velcí pomocníci a bez zbytečné chemie :-)

Simona 12.07.2020

Já Teda ricinak nanasela i na řasy ale nepřipadá mi, že by se nedali řasy odlepit. Je hustší, bála bych se na vlasy nanášet kvůli mastnote ale obočí mi po ricinaku vyrostlo jak dive a vrásky se zjemnily. Potiram i suché lokty a kolena. Za mě super a sem ráda že ho mám doma.

Alex 09.07.2020

Viděl autor někdy ricinový olej? Je hustý a mastný. Po namazání obličeje je mastné všechno kolem, a řasy se pomalu nedají odlepit. Je hustší, než olej na smažení.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat