Prostreno.cz

Princeznou díky šípkovému oleji

Nechcete už v zrcadle vídat pupínky, vrásky ani unavenou pokožku? Promažte ji šípkovým olejem! Ten hydratuje, omlazuje, léčí akné a ještě vymaže pigmentové skvrny.

Růže bezesporu patří mezi nejkrásnější a nejoblíbenější květiny. Co ale takové šípky? Ani ty rozhodně nepřijdou nazmar. Vyrábí se z nich totiž olej. Ten má jemně načervenalou barvu a poměrně hustou konzistenci. Bývá ceněným artiklem, který by v kosmetickém kufříku žádné ženy neměl chybět. Proč si ho oblíbíte i vy?

Zmizík pigmentových skvrn

Faktorů, které nahrávají vzniku pigmentových skvrn, je hned několik. Ve hře jsou třeba genetické dispozice, dlouhodobé užívání antibiotik, problémy s játry a časté vystavování se slunci. K jejich rozvoji přispívá také těhotenství nebo jiné hormonální změny. Ať už za ty vaše může cokoli, není nutné házet flintu do žita s tím, že se s nimi musíte smířit. Pošlete je k šípku! Mazlavý produkt získávaný z těchto plodů vyrovnává tón pleti a je tak skvělým řešením tohoto flekatého problému.

Elixír mládí, který funguje

Pokud pečujete o svůj zevnějšek, pravděpodobně investujete nemalé peníze do omlazovacích krémů, speciálních sér a dalších zlepšováků, které jsou na pultech obchodů k dispozici. Jenže co když to jde i jinak – a podstatně levněji? Nemusí to být jen vaše zbožné přání! Uvedené zkrášlovadlo je napěchováno antioxidanty a širokou škálou vitaminů. Tyto složky prokazatelně zpomalují biologický proces stárnutí, přičemž stimulují tvorbu kolagenu a podporují regeneraci kožních buněk.

Sbohem, akné

Nespornou výhodou šípkového oleje je, že působí silně protizánětlivě, proto je doporučovaným prostředkem na akné a vyrážky nejrůznějšího původu. Čím častěji ho budete využívat, tím rychlejších a příznivějších výsledků se dočkáte. Sluší se zmínit, že zároveň báječně hydratuje, redukuje viditelnost jizviček a celkově podporuje vitalitu kůže, ze které odstraňuje stopy únavy a podráždění. Vhodný je také pro všechny typy pleti, tudíž si každý jeho uživatel přijde na své…





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat