Prostreno.cz

Komentáře k článku

BlaBla 24.01.2021

Ta tetování jsou děs. Vím, že se to většině asi líbí (i když nechápu) a že je to každého rozhodnutí a volba. Ale taková hezká, milá slečna ve videu a ta tetování to zcela kazí... Celkový dojem i tu krásu. Nějakou symboliku v tom nespatřuji. Do estetiky to nějak nezapadá. Jen trvalé počmárání kůže, která by jinak vypadala moc hezky a přirozeně. A všiml jsem si, že poslední dobou k tomu inklinují i starší (ženy), které si nechávají udělat alesepoň malá tetování nebo se jim to líbí. Zajímavý trend. Ale por mě naprosto nepochopitelný.

*** 24.01.2021

jasně, a stejně super bude fungovat i sama voda - 0,5 litru je 0,5 kila - vypít - zvážit - spát - ráno člověk tu vodu zas vyčůrá a hurá - o půl kila míň než při večerním vážení

Zdeňka 24.01.2021

Vypít půl litru močopudného a prohřívajícího napoje pred spaním, no to je super, tělo misto odpočinku bude makat a ještě půjdu tak 2x v noci čůrat 🙊🙊🙊

24.01.2021

Vzhledem k tomu ze po takove slichte se urcite po... tak se rano probudim stoprocentne lehci :-)

Veronika 24.01.2021

Pohyb a správná strava. To je cesta ke shazování kil navíc..

Marie Wimmerová 24.01.2021

Tak skořice uvolňuje střeva, petržel je močopudná - jasně, že zhubnete, protože budete celou noc běhat na záchod. A pohybem se hubne !

Momika 23.01.2021

Pohybem pouze dáváte tělu tvar aby svaly nebyly jako hadr. Protože podstatné při hubnutí je příjem a výdej. Když se nehnete o to méně kcal na den můžete přijmout. Veškeré diety jsou založené na tom, že prostě nežerete jako podsvinče u koryta, ale přijímáte minimální počet kalorií. Někdo diety nezvládá právě proto, že to určité minimum stravy je pro něho málo. Proto se po skončení tzv. diety zase nacpe do bezvědomí a úsilí při dietě přijde vniveč.

Irena Foukalová 23.01.2021

Nezhubnete bez zvýšeného pohybu, a i u pohybu musíte dávat pozor, co jíte, mám to léty vyzkoušené,Irena

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat