Prostreno.cz

Nápoj z manga pročistí lymfatický systém a posílí imunitu

Podle čeho se dá poznat, že vaše tělo už si s nahromaděnými toxiny neví rady? A jaké ingredience potřebujete k přípravě lahodného drinku, který nebezpečné škodliviny z organismu vyžene?

Cítíte se vyčerpaní a svádíte to na jarní únavu? Nebo nějak podezřele přibíráte na váze, i když jste nezměnili své stravovací návyky? Pokud vás navíc trápí bolesti hlavy, opakující se virózy, nespavost a kožní obtíže, možná je vaše tělo zahlceno toxiny.

Nepřátelé, kterým se nelze vyhnout

Jaro je období, kdy se o detoxikačních kúrách mluví takřka všude. Někteří odborníci ovšem upozorňují na to, že pro zachování fyzické i psychické kondice by jejich frekvence měla být častější. V praxi to pak znamená, že je v ideálním případě máme opakovat každé tři měsíce. Napadá vás, zda je to opravdu nutné? Obrázek si udělejte sami… 

Nebezpečí číhá všude

Organismus to vůbec nemá lehké. Den co den je totiž zatěžovaný těžko stravitelnými složkami konzumovaných potravin i zplodinami, jež se nacházejí v ovzduší. Toxiny se v něm ale hromadí i kvůli pití alkoholu, užívání léků, kouření nebo používání kosmetických produktů s obsahem chemie. Narušují pak probíhající fyziologické procesy a zhoršují funkce orgánů, čímž podstatně zvyšují riziko chronických chorob. Teď už možná detox nevypadá jako nepotřebný a zbytečný, viďte? Co takhle spojit příjemné s užitečným a dopřát si nápoj, který zmíněné škodliviny pomůže vypudit?

Osvěžení z manga jako prospěšná medicína

Máte-li ve zvyku dělat si doma smoothies, je to pořádná výhoda. Očistný drink si totiž můžete připravit okamžitě. Skládá se ze dvou šálků manga, polovičního množství zralého ananasu, jednoho šálku pomerančového džusu, šťávy z poloviny citronu, dvou lžiček kurkumy nebo zázvoru a polévkové lžíce chia semínek. Jakmile uvedené ingredience zpracujete v mixéru, detoxikační vzpruha je na světě. A na její účinky výživoví poradci přísahají! Podle nich zbavuje lymfatický systém toxinů, dodává energii, povzbuzuje obranyschopnost a čistí tepny. Dále zlepšuje činnost jater i ledvin, reguluje cholesterol a vyrovnává hladiny hormonů. Dáte si tuhle dobrotu dvakrát denně?






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat