Prostreno.cz

Komentáře k článku

Pavel 03.01.2022

Problém s únavou zraku som márne riešil tabletkami s obsahom luteínu. Nakoniec som si kúpil 10 malých pohárov čučoriedok (borůvek), každý deň som jednu zjedol - slzenie prestalo, pri mikroskope som opäť vydržal aj dve hodiny. Zrejme to funguje podobne ako vitamínom C - v jablku spolu s pektínom je oveľa účinnejší ako len čistý v šumáku. Ktovie, čo všetko sa v prírodnom produkte na efekte liečby ešte zúčastňuje.

Božena Hvojnikova 01.01.2022

raději bylinky nes si ničit jatra

Pavel 01.01.2022

Příroda je mocnější víc něž si myslíme,dává nám dary,kterých si nevážíme,což je velkou chybou,když jdeme na procházku do přírody,ani nevíme po čem vlastně šlapeme,měli bychom si přírody víc vážit a chránit ji,přitom ji jen čím dál víc ničíme,je třeba toto darebáctví zastavit,čím dřív tím líp.

Ludvíková Eva 01.01.2022

Já věřím přírodě víc než lékařům. Ti jsou totiž ovlivnitelní. Navíc každý jsme trochu jiný a lékaři to berou většinou přes kopírák. Snažím se řídit srdcem. Jsou věci se kterými si lékaři poradí protože se musí řešit ihned. Ale z dlouhodobého hlediska je každý přírodní produkt bez konkurence. A strach či obavy také na nás vykonají své.

Zbyněk 31.12.2021

Několikrát jsem navštívil lékaře i v nemocnici a nikdy nevyřešil moje potíže. Dnes již lékařům nevěřím.Co se týče covidu je to jen politická věc. Divím se lékařům, že se nechají do toho zatahovat.

Siraellen 31.12.2021

věřím tomu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat