Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jaroslav 05.07.2022

taky vám tento článek připadá jako reklama na kokosové mléko soju atd.?

Antonín 04.07.2022

Je to naprostý nesmysl, rakovinu prostaty a může vyvolat kterékoliv svinstvo, které dnes v supermarketech nakupujeme a které konzumujeme. Řekněte mi, v čem dnes není chemie ? Naši předkové pili mléko den co den a ne zrovna málo, jak to, že tehdy rakovinou prostaty netrpěli ? Jak to, že se dožívali vysokého věku a onemocnění rakovinou bylo oproti dnešku nesrovnatelně nižší ? No a co ženy, těm mléko nevadí ? Jestli je mléko škodlivé, tak tedy pro všechny a je jedno v jaké podobě. Kolikrát už bylo za karcinogenní potravinu označeno máslo, sádlo, špek, kuřata a dokonce i vejce ? Neznám potravinu, kterou nějaký "odborník neoznačil za škodlivou, nebo dokonce krajně rizikovou. Všechny tyto výzkumy je potřeba brát se značnou rezervou, protože v opačném případě by jsme museli umřít buď strachem, nebo hladem.

petr 04.07.2022

Denně min 1-2 l. Žádný problém se zdravím, bude mi 60

eleiko 04.07.2022

Od mládí téměř pravidelně litr denně. A vaničku tvarohu k tomu.Je mi 65, PSA v pořádku, prostata slouží, kondice dobrá, hmotnost normální. A to si občas zakouřím a jako hlavní pohonná hmota mého života slouží pivo. Tak si myslím, že tu studii si zaplatili producenti kokosového mléka a jiných lektvarů. Tak na zdraví!

Siraellen 03.07.2022

Jen do kávy

Jana 03.07.2022

Mléko nepiju, občas s ním vařím (omáčky apod.).

Waki 03.07.2022

Pití mléka by mělo být po 30 zakázáno. Přiděláváte tím práci doktorům. Poškození trávicího ústrojí, demence, ucpávání cév, ničení jater a ledvin, alergie, rakovina.

Vena Waki 04.07.2022

Tak s tebou bych chtěl mít dvojdomek.....

Laco Waki 04.07.2022

No vidíš,ty to máš a není to z mléka.

Masunta nejosvícenější... 03.07.2022

Mléko n e n í nezbytným zdrojem vápníku a fosforu, minerálů, které jsou důležité pro vývoj kostí a zubů.

Vena 03.07.2022

Kvalitní reklama na kokosové mléko......to mě baví.

jarmila Vena 04.07.2022

źádná reklama, je to skutečnost. kravské mléko neni vhodné pro každého. kokosové neublíží.

Vena Vena 04.07.2022

Byl bych opatrný....na cholesterol se taky vajíčka nemohly. I kokos mléko může být zítra jed.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat