Prostreno.cz

Komentáře k článku

deeana 21.01.2017

výše uvedené nemusí s nadmírou soli vůbec korespondovat

Hanyna 03.01.2017

Solím opravdu málo. Manželovi to naštěstí nevadí a pro děti je to také dobře.

heenna 02.01.2017

musim si dat na to soleni pozor

snegurka 02.01.2017

Bohužel solím dost.

ustarana 31.12.2016

Když se ohlédnu do minulosti, tak kdysi jsem solila hodně a opravdu jsem všemi příznaky trpěla. Nyní solím málo a hodně používám bylinky. Tchyně při slavnostním obědě ani nepoznala, že v jídle téměř není sůl.

Blanka Rybková 31.12.2016

Existuje i druhá varianta o které se tu nemluví, nedostatek soli a já to zažila před 10-15 lety. Já tenkrát dodržovala rady nesolit, prý je dostatek soli v jídle, nesmysl. Třeba se říká, že soli máme hodně protože sníme pytlík brambůrek, pak za pár hodin si dáme rohlík se salámem. Myslím že takto jí menšina lidí. Musíte se zamyslet nad tím, jestli jídlo, které jíte je skutečně slané. Já odsolení zažila v letě kdy panovali vedra, to se dá odsolit mnohem snadněji. Na svačinu do práce jsem brala jogurt a ovoce, když jsem přišla z práce domů, to jsem ještě bydlela u rodičů, to tak mi naložili na talíř ovocné knedle, vůbec jsem na to neměla chuť, nechutnalo mi to, ale s rodiči se nadalo domluvit, bylo mi řečeno je teplo a to se hodí sladká jídla. Maminka trvala na tom, že mi bude vařit, i když se mi to pranic nelíbilo. Když jsem si vzala rajčata a chtěla jsem si je osolit, tak jsem vyslechla jak je to nedravé, že na to si zvyknu je jíst nesolená. Já pořád myslela na slaná jídla, na sýry, nad tím jak by bylo bezva kdyby se dělali zeleninové slané ledňáky, že bych si dala mléko a to bych nenápadně osolila. Pak jsem si do práce koupila rajčatovou šťávu, tu jsem ředila vodou a solila. Nevíte kolik energie za pár minut do mě vjelo po vypotí první sklenky. Já do té doby byla malátná unavená.

konatovka 31.12.2016

V poslední době mi padají prstýnky, takže solím už podstatně méně a pravidelně používám čerstvé bylinky, tj. pažitku, petrželku, bazalku a mátu. *1*

kattkaa 31.12.2016

Solím minimálně

Ladislav 31.12.2016

Neumím si představit polévku bez Maggi. Jinak nesolím moc.

Solím minimálně,spíš využívám bylinky.;-);-)

Erwin 30.12.2016

Solím jen mořskou solí;-) ale to co se dává do potravin v obchodě to je jiná věc !!!!!!!!!!

Z. Šťastný 30.12.2016

Solím hodně,jím nezdravě,ovšem žadné negativní příznaky nemám. A to zdaleka nejsem nejmladší!

alenab 30.12.2016

takové příznaky sice mám, ale opravdu solím málo, tak nevím..........

vláďa alenab 30.12.2016

Jsem jsem na tom stejně.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat