Prostreno.cz

Komentáře k článku

Carlo 14.11.2018

A co národy jižní Evropy? Ti večeří až po 18 hodině, nejčastěji kolem 20:00 a s večeří končí kolem 22:00 ... a to si dají primo, secondo, dolci, víno, kávička a digestiv. Podle tohoto článku by už dávno všichni neprošli dveřmi a mělo diabetes 2. typu. Zajímavý na tom je ale fakt, že převážná většina jich je štíhlých :-))

Tama Ris 14.11.2018

Tak já jíst naposledy v 15 nebo 16 h, tak asi umřu hladem. Jím v 19 h a spát jdu po 21 h. V 7 h snídám. To jsou mi rady ....

Jana 14.11.2018

Díky za hezký článek. Tady je nejdůležitější rady dodržet a nepolevit. Potom jsou výsledky. To vlastně platí všude.;-)

glady 14.11.2018

jím naposled v 16 hod.

Iren 14.11.2018

Na mě tohle sedí..když jím a piju dostatečně ráno a dopoledne, později tak od čtyř hodin už jíst vůbec nemusím...ale taky ne vždy, když mám PMS, tak jsem schopná sníst půl krávy v deset večer...takže nejen biologické hodiny, ale i hormonální změny v těle dělají své.

Siraellen 13.11.2018

Bohužel mam velký problém s přejídáním

ovace 13.11.2018

Nesladim,ale prejidam se

helus 13.11.2018

Nesladím skoro nic,ale zákusek a čokoládu si občas dopřeji.

Ajka 13.11.2018

Toto je zase blbina, každému sedí něco jiného,skřivani brzy ráno vstávají,snídají ,svačí,obědvají dříve,sovy naopak. Navíc lidé chodí na směny,takže musí jíst večer i přes noc.Zákon energetického příjmu a výdeje však platí jasně, chceš zhubnout,více se hýbej a méně se cpi, chceš ztoustnout,naopak. Lidé spíše dělají chybu v tom,že stále něco ,,zobají, jedí málo a často,ztrácí přehlad o tom,co za den snědli a nenehají žaludek, slinivku,žlučník dostatečně odpočinout. A je jedno,kdy to uděláme.Já třeba celý život nesnídám,jen kafe, potom obědvám- s polévkou,druhým jídlem, pak káva a něco malého sladkého, pak už nic a večer kolem šesté nějaký chleba, zeleninu, salát, cokoliv. No a potom odpočinek trávicím orgánům až do druhého dne do oběda, tak12-14 hodin. A funguje to, můžu jíst co chci ,nepřemýšlet o nesmyslých dietách, nehubnu, netloustnu.Ale hýbu se ,to pozor.

xxkouckaxx 13.11.2018

poslední jídlo dne ve tři odpoledne asi taky nebude to pravé ořechové >:(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat