Prostreno.cz

Komentáře k článku

Emílie Lvovská 31.05.2017

Mám moc ráda polévku s libečkem, je velice jednoduchá na přípravu: http://emilie-lvovska.webnode.cz/recepty/ Jedná se o recept "Bramborová polévka" - libeček se do ní velice hodí.

Evaave 31.05.2017

Libeček je jak uvedeno chutově nejvýraznější polévková bylina Pomáhá trávení!Protože nepoužívám žádné ochucovadla vegety ,kupované kořenící směsi a jiné gastronomické hrůzy,přidávám do všech masových vývarů,gulášů,závitků ,bramboraček,jeden dva celé stvoly .Před dohotovením se odstraní .Na závěr použiji jemnější petržel ,pažitka....... Perfektní recept pana Přemka Podlahy -zdravím ho nahoru*6*pstruh s libečkem -je to opravdu zážitek ..Tak do bříška libeček ,nasolit a zabalit slaninou,zvolit delší pláty slaniny. dát na grilovací rošt...Prostoupí- snoubí se chut slaniny s libečkem...V tomto případě doporučuji na přímo na dřevěném uhlí.,je to aromatičtější Jinak griluji běžně na lávovém kameni,zdravější způsob..

konatovka 30.05.2017

Libeček mám moc ráda, v létě ho dostávám od kamarádky ze zahrádky a také si ho namrazím na zimu.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat