Prostreno.cz

Komentáře k článku

Amanita Pantherina 01.01.2018

Karafiáty z květinářství bych nejedla. Poslední dobou jsem z nich nechávala dělat kytice na pohřby. Ale jinak je mám docela ráda, dlouho vydrží ve váze a je na výběr hodně barev. Jedla jsem sedmikrásky v polévce, levanduli v moučníku, ale to bych si už nedala, lístky z měsíčku a lichořeřišnici v salátu. Jako malí jsme jedli květy akátu a červeného jetele, bylo to sladké.

Pavel 01.01.2018

Pro odstranění nespavosti, zvýšení psychické a fyzické kondice považuji za nejlepší přírodní prostředek polštáře plněné jemnými hoblinami dřeva borovice limby - spanekzalp.cz.

AniK 01.01.2018

Pěkně blbá anketa. Vůbec nepočítá s tím, že by někdo měl karafiáty vysloveně rád, jako já. Ankety typu nesouhlasím protože a nebo protože b, bez možnosti souhlasit jsou manipulativní a dost na draka.

Miroslava Suchomelová 01.01.2018

Čichat vůni karafiátů - proč ne. Ale konzumovat, vzhledem ke všem chemikáliím, kterými se to ve skleníku ošetřuje, to bych určitě nechtěla!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat