Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jarka 04.02.2023

Jaká mouka a jaký cukr?

Anonym 04.02.2023

Polohrubá mouka, krystalový cukr

Viky 04.02.2023

Již jsem ji pekla .Byla výborná.

Benešová Stanislava 05.02.2023

Peču jogurtovou bábovku. Je výborná 😁

Věra 06.02.2023

Nejčastěji dělám tvarohovou. Rychlá a úspěch je zaručený. 😉

Jitka Bubnikova 07.02.2023

Dvoubarevnou olejovou

Jana Matějová 09.02.2023

Nejraději peču bábovku mramorovou nebo hnědou

Bělochova 09.02.2023

Lépe to vypadá.

Jana 10.02.2023

Nejraději peču šlehačkovou bábovku

Siraellen 19.02.2023

Miluji babovku

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat