Prostreno.cz

Komentáře k článku

Andrij 15.02.2020

Nepochopil jsem jakou DRUHOU šanci.

Andrij 15.02.2020

Nejlépe se zpracovává tak, že každou bulvu bez loupání či mytí zabalíme důkladně do alobalu a pečeme 150 až 200 minut v troubě na 150 °C. Až po vychladnutí vybalíme, oloupeme a krájíme na julienne, zůstává dokonale chutná a šťavnatá. Je ozdobou luxusních salátů, polévek, příloh k drůbeži či vepřovému.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat