Prostreno.cz

Komentáře k článku

Siraellen 06.03.2021

zajímavé rady

IKIM 01.03.2021

jedlou sodu na maso nasype jen debil. co to je za článek proboha? Na steak jedině vyzrálé maso nebo nic !!!

Kiko IKIM 02.03.2021

Přesně tak, moje řeč. Ale fakt vyzrálé, ne ten výsměch,co nám tu prodávají. Jako 14 dní. To fakt není vyzrálé.

Bari 01.03.2021

Žeru to syrové

Jana 01.03.2021

Máme gril, ten "pozná "tloušťku masa a podle toho ten kousek ugriluje. Jen nejíme krvavé.

Polaskova no varem ze vsech bylin sirup a denne do caje pridat a do polevky cesnek a vecer 1 cibuli k jidlu to radi ,bodka 01.03.2021

Ju nekdy trosku potrepu sodo i pecene v pivu a je mekoucke ani neoplachuji jen trosku ju

František Soukup 01.03.2021

Pokouším se ot ale nedaří se.

George 01.03.2021

Další možností je to maso na dva dny naložit do kyseliny sírové.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat