Prostreno.cz

Salát z červených pomerančů

Pomerančový salát s fenyklem a jadérky granátového jablka.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 30min

    30min příprava

  • 361 kJ / 86 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy11g
tuky5g

Ingredience na

  • 2 ks granátových jablek
  • 5 ks červených pomerančů
  • 1 ks fenyklu
  • 2 lžičky medu
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 hrst čerstvé máty
  • 1 špetka soli

Postup přípravy

  1. Z granátového jablka vyberte jadérka a dejte je do misky.
  2. Do misky přidejte očištěný, na proužky nakrájený fenykl a oloupané pomeranče rozdělené na segmenty.
  3. Olej smíchejte s medem a solí a přidejte do salátu.
  4. Nakonec vmíchejte nasekanou mátu a salát nechte alespoň 20 minut v chladu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    6,41g
  • Sacharidy:

    126,60g
    • Cukry:

      93,57g
  • Tuky:

    100,75g
  • Vláknina:

    13,00g

Aktivita pro spálení: 86 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Rýžový salát s hráškem

(16 hlasů)
45min
536 kJ

Kuskus salát

(12 hlasů)
40min
826 kJ

Salát z batátů

(18 hlasů)
40min
487 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Salát z červených pomerančů

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat