Prostreno.cz

Salát z červených pomerančů

Pomerančový salát s fenyklem a jadérky granátového jablka.

26.01.2017 lentilka
30min

30min příprava

390 kJ / 93 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z granátového jablka vyberte jadérka a dejte je do misky.
  2. Do misky přidejte očištěný, na proužky nakrájený fenykl a oloupané pomeranče rozdělené na segmenty.
  3. Olej smíchejte s medem a solí a přidejte do salátu.
  4. Nakonec vmíchejte nasekanou mátu a salát nechte alespoň 20 minut v chladu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,34 g
  • Sacharidy:

    169,20 g
    • Cukry:

      119,20 g
  • Tuky:

    62,18 g
  • Vláknina:

    39,50 g

Aktivita pro spálení:

319 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

95

minut uklízení





Podobné recepty

Rýžový salát s hráškem

(16 hlasů)
45min
543 kJ

Kuskus salát

(12 hlasů)
40min
805 kJ

Salát z batátů

(18 hlasů)
40min
507 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

granátový jablko

83 kcal / 100g
B1 g
S18 g
T0,2 g

fenykl

31 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z červených pomerančů

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba