Prostreno.cz

Kořeněné vepřové maso

Voňavé vepřové maso, lehce upravené podle indického receptu. Skopové maso bylo nahrazeno masem vepřovým.

18.04.2017 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

576 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a orestujte je v pánvi s olejem.
  2. Maso posypte směsí koření a minutu míchejte.
  3. K masu přidejte oloupanou, na tenké plátky pokrájenou mrkev, nasekaný zázvor a česnek a posypte chilli.
  4. Vše promíchejte, zalijte vývarem, přidejte rajský protlak a duste doměkka. Až je maso skoro měkké, přidejte drcená rajčata.
  5. Podle chuti osolte.
  6. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší, nebo s rýží.

TIP:

K přípravě můžete použít maso skopové.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    175,44 g
  • Sacharidy:

    69,18 g
    • Cukry:

      19,89 g
  • Tuky:

    167,38 g
  • Vláknina:

    14,15 g

Aktivita pro spálení:

478 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

142

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety s mangem

(12 hlasů)
50min
746 kJ

Kotlety se švestkami

(12 hlasů)
55min
891 kJ

Vepřová plec s paprikou

(8 hlasů)
1h a 50min
864 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kořeněné vepřové maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba