Prostreno.cz

Okoun ve žluté omáčce

Filety okouna ve smetanové omáčce s kurkumou.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 301 kJ / 72 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Filety osolte, opepřete a posypte koprem.
  2. Zabalte do rolády a sepněte párátkem.
  3. Vývar nalijte do hrnce a přiveďte k varu.
  4. Do vývaru vmíchejte jíšku, přidejte smetanu, kurkumu, rybí omáčku, kopr a zázvor. Dobře promíchejte a pět minut vařte.
  5. Do omáčky vložte rybí rolády, přikryjte je a duste přibližně 8 minut.
  6. Ryby otočte a duste ještě přibližně 10-12 minut, podle velikosti porcí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,10g
  • Sacharidy:

    185,50g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    72,90g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 72 kcal

9

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Okoun ve žluté omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat