Prostreno.cz

Plnění pstruzi

Pstruh plněný fenyklem a plátky pomeranče.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 705 kJ / 168 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. V kastrolu rozehřejte 4 polévkové lžíce másla, přidejte jemně nakrájenou cibuli, očištěný fenykl nakrájený na plátky, na plátky nakrájený česnek, tymián, pomerančovou šťávu a vše přiveďte k varu. Duste přibližně 5-8 minut. Nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
  3. Omyté pstruhy posypte solí a pepřem.
  4. Vnitřek pstruha potřete hořčicí, naplňte podušeným fenyklem a plátky pomeranče.
  5. Každého pstruha položte na obdélník vystřižený z alobalu, nebo pečícího papíru.
  6. Pstruhy pokapejte máslem a zabalte.
  7. Balíčky položte na plech a pečte v troubě přibližně 25 minut.
  8. Pstruhy rozbalte a pečte ještě přibližně 10 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,40g
  • Sacharidy:

    172,90g
    • Cukry:

      25,00g
  • Tuky:

    101,53g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 168 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba zapečená s paprikou

(3 hlasů)
55min
547 kJ

Candát na másle

(4 hlasů)
55min
956 kJ

Grilovaná ryba s dušenou cibulí

(4 hlasů)
50min
454 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Plnění pstruzi

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat