Prostreno.cz

Plnění pstruzi

Pstruh plněný fenyklem a plátky pomeranče.

Ohodnotit
(1 hlasů)
02.06.2017 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

697 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. V kastrolu rozehřejte 4 polévkové lžíce másla, přidejte jemně nakrájenou cibuli, očištěný fenykl nakrájený na plátky, na plátky nakrájený česnek, tymián, pomerančovou šťávu a vše přiveďte k varu. Duste přibližně 5-8 minut. Nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
  3. Omyté pstruhy posypte solí a pepřem.
  4. Vnitřek pstruha potřete hořčicí, naplňte podušeným fenyklem a plátky pomeranče.
  5. Každého pstruha položte na obdélník vystřižený z alobalu, nebo pečícího papíru.
  6. Pstruhy pokapejte máslem a zabalte.
  7. Balíčky položte na plech a pečte v troubě přibližně 25 minut.
  8. Pstruhy rozbalte a pečte ještě přibližně 10 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,40 g
  • Sacharidy:

    173,90 g
    • Cukry:

      25,00 g
  • Tuky:

    101,03 g
  • Vláknina:

    48,00 g

Aktivita pro spálení:

166 kcal
20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba zapečená s paprikou

(3 hlasů)
55min
333 kJ

Candát na másle

(4 hlasů)
55min
1172 kJ

Grilovaná ryba s dušenou cibulí

(4 hlasů)
50min
373 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plnění pstruzi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba