Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Eva 05.10.2023

Vařit polévky bych se tento rok také chtěla moc a moc naučit. Jenomže jsme na tom teď finančně docela dost špatně a nevím ani kam dřív skočit. To abychom si koupili nějaké nádobí do kuchyně je také často předmětem hádek.

Radka Eva 24.10.2023

No není to vůbec jednoduché si v dnešní vyspělé době něco objednat, zvláště pak když nemáte moc peněz, já vím jak je to náročné. Také jsem žila od výplaty k výplatě, a moc mě to teda nebavilo.

Eva Eva 24.10.2023

A jak jste to radko nakonec vyřešila? A nevíte kde by se teda nějaké základní nádobí dalo pořídit? Nemáme toho moc navíc, spíše platíme stále ještě dluhy.

Radka Eva 24.10.2023

Začala jsem vlastně podnikat a pustila jsem se do toho naplno. Bylo to hlavní co jsem chtěla mít, a to sice svobodu. Podnikání totiž poskytuje časovou svobodu, to je to nejdůležitější. Co se nádobí týče tak my kupovatli na www.zgastro.cz

blesksoft 09.08.2018

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat