Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 08.03.2020

blesksoft 15.07.2017

Anonym 03.02.2017

Je trend neustále zdůrazňovat, že nejprve je třeba jakékoli maso OMÝT! Přičemž špičkoví kuchaři to považují za nutné jen v případě, že vám maso předem upadlo na zem. Jinak je to nesmysl. Maso je vždy následně tepelně zpracované, takže jeho omývání je bezpředmětné. Nebo si myslíte, že mytím se odstraní nějaké škodlivé bakterie, které vřelá voda, či rozpálený tuk nechají v klidu se množit? A mleté maso na sekanou taky omýváte?

hedvika 14.05.2016

skvělé

hedvika 09.05.2016

dobrota

maxiking 04.05.2016

*1**1*

maxiking 03.05.2016

:)

renda4141 15.04.2016

Lahůdka a super příloha.<3

Anonym 10.04.2016

fajn jídlo i příloha řepa

moniika 10.04.2016

heenna 01.04.2016

jehneci nedelam

blesksoft 23.03.2016

deeana 08.08.2015

tvaroh mám moc ráda

Anonym 07.08.2015

Tereza7 30.06.2015

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat