Prostreno.cz

Vepřová kýta s červeným zelím

Pečené vepřové maso s červeným zelím s jablky.

31.08.2018 sun
1h a 45min

30min příprava

1h a 15min vaření

388 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zelí nakrájejte na nudličky a nasypte do misky.
  2. Maso osolte, opepřete a v pekáčku na rozehřátém sádle orestujte ze všech stran.
  3. Jablka oloupejte a nakrájejte na kostičky a nasypte je k zelí, přidejte oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, cukr, ocet, podle chuti osolte a důkladně promíchejte.
  4. Zelí nasypte k masu, podlijte 100 ml vody, přikryjte a duste v předehřáté troubě až je maso měkké.
  5. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte se zelím.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    173,34 g
  • Sacharidy:

    126,41 g
    • Cukry:

      50,77 g
  • Tuky:

    72,86 g
  • Vláknina:

    9,00 g

Aktivita pro spálení:

495 kcal
61

minut jízdy na kole

47

minut běhu

147

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka se sýrovou omáčkou

(8 hlasů)
0min
1058 kJ

Vepřová kýta se zelím

(1 hlasů)
1h a 20min
380 kJ

Vepřová kotleta s jablky

(4 hlasů)
1h a 20min
514 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta s červeným zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba