Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřová kýta se zelím

sun
0hlasů
Hodnotit

1h a 20min

20min příprava

60min vaření

438 kJ

energetická hodnota na 100g

135 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky3g sacharidy7g bílkoviny

Dušené vepřové maso s bílým zelím.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g vepřové kýty
  • 0.5 lžičky soli
  • 2 lžíce sádla
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 špetky kmínu
  • 250 ml masového vývaru
  • 600 g bílého zelí

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na kousky.
  • V kastrolu rozehřejte sádlo a na sádle orestujte oloupanou, nakrájenou cibuli a maso.
  • Přidejte na plátky nakrájený česnek, posypte kmínem podlijte vývarem a duste 15 minut.
  • Zelí nakrájejte na nudličky a přidejte ho k masu.
  • Podle chuti osolte a duste, až je maso měkké.
Chlebíček s hruškami

Chlebíček s hruškami

2 hlasy
1h a 30min 1027kJ 110 Kč
Hovězí dušené s rozinkami

Hovězí dušené s rozinkami

2 hlasy
3h a 0min 498kJ 270 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Vepřová pečeně s medovou glazurou

Vepřová pečeně s medovou glazurou

2 hlasy
1h a 50min 740 kJ 220 Kč
Glazovaná sekaná z vepřového masa

Glazovaná sekaná z vepřového masa

4 hlasy
2h a 5min 726 kJ 200 Kč
Vepřové kotlety s tymiánem a kapary

Vepřové kotlety s tymiánem a kapary

1 hlas
1h a 20min 486 kJ 160 Kč
Bůček pečený s bílým vínem

Bůček pečený s bílým vínem

3 hlasy
2h a 20min 1051 kJ 190 Kč
Vepřové nudličky s brokolicí

Vepřové nudličky s brokolicí

2 hlasy
1h a 20min 902 kJ 160 Kč
Vepřové maso na pórku

Vepřové maso na pórku

0 hlasů
55min 837 kJ 140 Kč

Články nejen o vaření