Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pomerančový salát

lentilka
5hlasů
Hodnotit

20min

20min příprava

215 kJ

energetická hodnota na 100g

99 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky12g sacharidy1g bílkoviny

Šťavnatý, lehký pomerančový dezert s granátovým jablkem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks velkých pomerančů
  • 2 ks granátových jablek
  • 0.5 lžíce pískového cukru - volitelné
  • 2 špetky mletého kardamomu

Postup přípravy

  • Oloupané pomeranče nakrájejte na tenké plátky a rozdělte je do misek.
  • Granátová jablka rozkrojte, z jednoho vymačkejte šťávu, z druhého „vyklepejte„ jadérka.
  • Šťávu z granátového jablka promíchejte s cukrem a kardamomem.
  • Pomeranče pokapejte připravenou šťávou a posypte jadérky.
  • Před podáváním nechte vychladit.
  • Můžete podávat se šlehačkou.
Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

2 hlasy
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

4 hlasy
1h a 10min 1461kJ 150 Kč

Podobné recepty

Salát se sýrem cottage

Salát se sýrem cottage

1 hlas
25min 441 kJ 130 Kč
Těstovinový salát s ředkvičkami

Těstovinový salát s ředkvičkami

4 hlasy
45min 608 kJ 90 Kč
Salát s lososem

Salát s lososem

5 hlasů
20min 1116 kJ 300 Kč
Fenyklový salát s cuketou

Fenyklový salát s cuketou

4 hlasy
20min 400 kJ 90 Kč
Bramborový salát

Bramborový salát

2 hlasy
1h a 5min 372 kJ 90 Kč
Bramborový salát s fazolkami

Bramborový salát s fazolkami

5 hlasů
1h a 5min 432 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření