Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 5. 9. 2020

Anonym 23. 5. 2019

V titulku "parmEzán" svědčí o úrovni

Anonym Anonym 15. 9. 2020

Parmezán je sýr původem z Itálie. Má žlutou barvu, zrnitou strukturu a hladkou kůrku. Pravý italský parmezán se nazývá Parmigiano-Reggiano a v EU je od 12. června 1996 chráněnou značkou původu. Název parmezán se používá pro sýry ho napodobující. Vyrábí se z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Wikipedie

Anonym 23. 5. 2019

Ivet_Danny 12. 5. 2019

Anonym 24. 2. 2019

Anonym 24. 2. 2019

Anonym 24. 2. 2019

Anonym 24. 2. 2019

Anonym 24. 2. 2019

babinka 15. 2. 2019

Anonym babinka 15. 9. 2020

Parmezán je sýr původem z Itálie. Má žlutou barvu, zrnitou strukturu a hladkou kůrku. Pravý italský parmezán se nazývá Parmigiano-Reggiano a v EU je od 12. června 1996 chráněnou značkou původu. Název parmezán se používá pro sýry ho napodobující. Vyrábí se z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Wikipedie

Ivet_Danny 8. 2. 2019

Rio23 8. 2. 2019

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat