Prostreno.cz

Jablečný salát s hroznovým vínem

Jablečný salát se sýrem, fenyklem a hroznovým vínem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

  • 641 kJ / 153 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy11g
tuky11g

Ingredience na

  • 1 ks větší čerstvý fenykl
  • 3 ks zelených jablek
  • 300 g hroznového vína
  • 150 g tvrdého sýra
  • Na ozdobu
  • 2 snítky natě fenyklu
  • Na zálivku
  • 1 lžíce drceného hořčičného semínka
  • 80 ml olivového oleje
  • 1 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžička medu
  • 2 špetky mletého pepře
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Suroviny na zálivku promíchejte ve velké misce.
  2. Očištěný fenykl nakrájejte na nudličky.
  3. Jablka a sýr nakrájejte na stejně velké kostičky.
  4. Fenykl, jablka, sýr a hroznové víno nasypte do misky k připravené zálivce a vše promíchejte.
  5. Ozdobte natí fenyklu a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,30g
  • Sacharidy:

    222,70g
    • Cukry:

      110,20g
  • Tuky:

    180,60g
  • Vláknina:

    45,00g

Aktivita pro spálení: 153 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Salát z fazolí s pomeranči

(7 hlasů)
20min
363 kJ

Salát z řapíkatého celeru

(5 hlasů)
0min
903 kJ

Zimní zeleninový salát

(6 hlasů)
30min
321 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jablečný salát s hroznovým vínem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat