Prostreno.cz

Mořský vlk s restovanou zeleninou

Bílé a jemné maso mořského vlka s pestrou zeleninou a několika druhy bylinek , na pikantnosti přidá chilli v zelenině.

  • 1h a 20min

    35min příprava

    45min vaření

  • 1138 kJ / 272 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy8g
tuky24g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce ryby osušte, osolte a obalte v mouce.
  2. Mátu, kerblík a petrželku najemno nasekejte.
  3. Do pánve s olivovým olejem vložte snítku rozmarýnu a lístky šalvěje.
  4. Když se rozvoní, vložte porce ryby a opečte je z obou stran dozlatova.
  5. Mrkev nakrájejte na nudličky a blanšírujte ve vařící vodě dvě až tři minuty, poté prudce zchlaďte (aby si uchovala svoji barvu) a sceďte.
  6. Očištěný řapíkatý celer nakrájejte najemno, cuketu a papriky nakrájejte na proužky.
  7. Zeleninu orestujte na olivovém oleji , přidejte jemně nasekaný česnek , chilli vločky , ke konci zlehka osolte a podávejte spolu s mořským vlkem.
  8. Na talíři položte na každou porci malý plátek másla a rybu posypte nakrájenou natí cibulky,nebo pažitkou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    75,94g
  • Sacharidy:

    358,10g
    • Cukry:

      23,80g
  • Tuky:

    323,97g
  • Vláknina:

    119,10g

Aktivita pro spálení: 272 kcal

34

minut jízdy na kole

25

minut běhu

81

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk s restovanou zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat