Prostreno.cz

Tofu v kořeněné krustě

K přípravě receptu je nejvhodnější použít čerstvé, vietnamské tofu.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 60min

    25min příprava

    35min vaření

  • 912 kJ / 218 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy38g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z tofu vymačkejte vodu.
  2. Tofu nakrájejte na silnější hranolky.
  3. Troubu předehřejte na 190 °C.
  4. Z mouky, kukuřičného škrobu. sojové omáčky, česnekového prášku, soli a vody vymíchejte husté těstíčko.
  5. Ingredience na obalení dobře promíchejte v menší misce.
  6. Tofu hranolky obalte v těstíčku a pak v směsi strouhanky.
  7. Hranolky pokládejte na plech vyložený pečícím papírem.
  8. Pečte přibližně 35 minut.
  9. Podávejte s oblíbeným dresinkem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tofu v kořeněné krustě

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat