Prostreno.cz

Kuřecí vývar s růžičkovou kapustou

Polévka s kuřecím masem, mrkví a růžičkovou kapustou. Naprostá klasika, kuřecí polévka není oblíbená jen u nás. Její sílu oceňují snad ve všech koutech světa.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 149 kJ / 35 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy4g
tuky1g

Ingredience na

  • 350 g kuřecího masa - stehna, polévkové maso, nebo prsa
  • 8 ks růžičkové kapusty
  • 2 ks mrkve - nakrájené na plátky
  • 1 ks malé petržele - nakrájená na kostičky
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce másla
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 2 l vody
  • 1 lžíce bio sypkého zeleninového vývaru

Postup přípravy

  1. Na másle orestujte na nudličky nakrájené maso, nakrájený česnek, očištěnou, nakrájenou zeleninu, omytou, překrojenou růžičkovou kapustu, zalijte vodou, přidejte bio sypký vývar a vařte, až je vše měkké.
  2. Polévku podle chuti osolte a opepřete.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí vývar s růžičkovou kapustou

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat