Prostreno.cz

Hovězí na víně

Sváteční oběd, falešná hovězí svíčková, pečená na bílém víně s rozmarýnem. Víno a rozmarýn pozdvihne chuť masa.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 543 kJ / 129 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Váleček hovězího masa potřete prolisovaným česnekem, osolte, opepřete, posypte tymiánem a zprudka opečte ze všech stran na oleji aby se maso zatáhlo.
  2. Opečené maso dejte do pekáčku, nebo zapékací misky, maso podlijte vínem, vývarem, pokapejte worcestrovou omáčkou přidejte snítky tymiánu, přikryjte a duste doměkka. Doba pečení záleží na kvalitě masa.
  3. Když už je maso skoro měkké, přisypte k masu rajčata.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí na víně

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat