Prostreno.cz

Vepřové na bylinkách

Voňavé kostky vepřového masa se šalvěji a tymiánem.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 654 kJ / 156 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky15g

Ingredience na

  • 750 g vepřového masa - kýta,nebo kotleta bez kostí
  • 1 ks cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 2 špetky soli
  • 500 ml vody
  • 1 lžíce bio sypkého vývaru - hovězí,zeleninový
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 6 lístků čerstvé šalvěje
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 2 lžíce tmavé instantní jíšky

Postup přípravy

  1. Oloupanou, nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na oleji.
  2. Přidejte na větší kostky pokrájené maso a maso orestujte.
  3. Zaprašte paprikou a promíchejte.
  4. Maso osolte, posypte nahrubo nakrájenými bylinkami a zalijte vodou.
  5. Přisypte sypký vývar a duste do měkka.
  6. Vmíchejte jíšku a ještě 5 minut povařte.
  7. Podávejte s rýží a zeleninovým salátem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové na bylinkách

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat