Prostreno.cz

Sumec na špejli

Jste už přejedeni grilovaného kuřecího a vepřového masa, připravte si špíz z ryby.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 45min

    25min příprava

    20min vaření

  • 477 kJ / 114 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy0g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Bambusové špejle namočte do vody.
  2. Filetovanou rybu nakrájejte na proužky široké přibližně 4 cm, dlouhé 10-15 cm.
  3. Fenykl, pepř, drcená sezamová semínka, sůl a oleje promíchejte, do směsi vložte proužky ryby a nechte je 15 minut marinovat.
  4. Proužky ryby navlečte na bambusové špejle.
  5. Ryby grilujte na grilovací pánvi, nebo venkovním grilu.
  6. Grilujte podle velikosti kousků ryby 15-20 minut.
  7. Podávejte s oblíbeným zeleninovým salátem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sumec na špejli

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat