Prostreno.cz

Fazolové lusky s mandlemi

Jemná a zároveň křupavá zelenina vynikne i v takto delikátní úpravě.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 542 kJ / 129 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy8g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Fazolky blanšírujte 4 minuty v osolené vodě, pak fazolky sceďte a nasypte je do ledové vody, nechte je půl minuty ve vodě a pak je sceďte.
  2. Ve velké pánvi zahřejte olivový olej, máslo, přisypte jemně nakrájenou cibuli, mandle a míchejte, až jsou mandle dozlatova opečené.
  3. Přidejte fazolky a tymián, podle chuti osolte, opepřete, dochuťte citronovou šťávou a fazolky prohřejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,60g
  • Sacharidy:

    132,90g
    • Cukry:

      18,00g
  • Tuky:

    237,45g
  • Vláknina:

    67,80g

Aktivita pro spálení: 129 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení



Podobné recepty

Kanapky s lososem

(1 hlasů)
40min
1057 kJ

Okurkové válečky

30min
685 kJ

Rajčata pečená s česnekem

(2 hlasů)
30min
333 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Fazolové lusky s mandlemi

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat