Prostreno.cz

Marináda na steaky

Marinování svědčí nejen masu na gril. Před grilováním nechte marinádu z masa okapat, nebo ji otřete papírovým ubrouskem. Tato marináda se hodí k vepřovému i drůbežímu masu.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 15min

    15min příprava

  • 814 kJ / 194 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy11g
tuky15g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 3 stroužky česneku
  • 1.5 lžíce čerstvého zázvoru - nastrouhaného
  • 0.5 lžíce cukru
  • 100 ml bio sójové omáčky
  • 70 ml rýžového octa
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička rybí omáčky - volitelné
  • 1 lžička chilli omáčky
  • 1 snítka rozmarýnu

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience kromě rozmarýnu dejte do mixéru a rozmixujte vše dohladka.
  2. Marinádu přelijte do nádoby s víčkem, přidejte zdrhnuté lístky rozmarýnu, uzavřete a dejte na minimálně 30 minut do chladničky.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Marináda na steaky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat