Prostreno.cz

Salát z jablek a zelí

Křupavý salát můžete podávat samostatně,nebo jako přílohu k masu .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 219 kJ / 52 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Zelí a oloupanou cibuli nakrájejte na nudličky.
  2. Ve větším rendlíku rozehřejte máslo a olej,přisypte cibuli a nechte ji zesklovatět.
  3. Přisypte zelí a duste 10 minut.
  4. Přidejte na kostičky nakrájená jablka a vše dochuťte solí , jablečným octem ,pepřem,cukrem a muškátovým oříškem . Duste 10 minut.
  5. Zeleninu s jablky nechte vychladnout.
  6. Salát podávejte posypaný petrželkou.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Salát z jablek a zelí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat