Prostreno.cz

Vepřové maso pečené se zelím

Vepřové maso s bílým zelím pečené v troubě . Snadný,chutný oběd z jednoho pekáčku.

18.01.2021 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

214 kJ / 51 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky .
  2. V pekáčku rozehřejte sádlo , přidejte na nudličky nakrájené zelí, nakrájený česnek ,oloupanou,nakrájenou cibuli, zelí posypte kmínem,paprikou , podle chuti zelí osolte a promíchejte.
  3. Plátky masa osolte ,posypte pepřem , maso položte na zelí , podlijte vývarem a přikryté duste,až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,63 g
  • Sacharidy:

    67,59 g
    • Cukry:

      24,30 g
  • Tuky:

    33,81 g
  • Vláknina:

    15,76 g

Aktivita pro spálení:

133 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso pečené se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba