Prostreno.cz

Vepřové maso pečené se zelím

Vepřové maso s bílým zelím pečené v troubě . Snadný,chutný oběd z jednoho pekáčku.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 242 kJ / 57 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky3g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g vepřové kýty nebo kotleta bez kosti
  • 0.5 lžičky soli
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 špetky kmínu
  • 250 ml masového vývaru
  • 600 g bílého zelí
  • 0.5 lžičky hrubě mletého pepře

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky .
  2. V pekáčku rozehřejte sádlo , přidejte na nudličky nakrájené zelí, nakrájený česnek ,oloupanou,nakrájenou cibuli, zelí posypte kmínem,paprikou , podle chuti zelí osolte a promíchejte.
  3. Plátky masa osolte ,posypte pepřem , maso položte na zelí , podlijte vývarem a přikryté duste,až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,80g
  • Sacharidy:

    161,50g
    • Cukry:

      16,20g
  • Tuky:

    125,46g
  • Vláknina:

    40,00g

Aktivita pro spálení: 57 kcal

7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

17

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso pečené se zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat