Prostreno.cz

Rybí filé se sušenými bylinkami

Snadná úprava,lahodná chuť. Ryba restovaná na másle se směsí provensálského koření . Můžete použít téměř jakýkoli druh bílé ryby .
Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 413 kJ / 98 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy12g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce tresky á 180-200 g - nebo jiná oblíbená ryba
  • 0.5 lžičky soli
  • 1 lžíce oleje
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce sušeného provensálského koření
  • 1 hrst čerstvé rukoly
  • Na obalení
  • 0.45 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  1. Porce ryby z obou stran osolte a obalte je v hladké mouce.
  2. V pánvi na rozehřátém másle s olejem ryby z obou stran orestujte, přibližně 8-10 minut z každé strany , záleží na druhu ryby a velikosti porcí – během restování posypte ryby provensálským kořením a přidejte hrst rukoly.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé se sušenými bylinkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat